Milupa aptamil 3

Το Milupa Αptamil 3  είναι νηπιακό ρόφημα γάλακτος σε σκόνη για παιδιά από το 1ο έτος. Με νέα σύνθεση Χωρίς Φοινικέλαιο.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ  
Γιορτάζεις τα πρώτα γενέθλια του παιδιού σου;
Τότε μπορείς να δοκιμάσεις το νηπιακό ρόφημα γάλακτος Aptamil 3. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του παιδιού σου, που γίνεται ολοένα και πιο κινητικό.
Το Milupa Aptamil 3 περιέχει συνδυασμό θρεπτικών συστατικών που ενισχύουν τη φυσική ανάπτυξη των παιδιών.
* Όπως απαιτείται από τη νομοθεσία
Συστατικά

Λακτόζη (αγελαδινού γάλακτος), αποβουτυρωμένο γάλα (αγελάδας), μαλτοδεξτρίνη, ηλιέλαιο, κραμβέλαιο, γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες (αγελαδινού γάλακτος) (GOS) 5,5%, ηλιέλαιο υψηλού ελαϊκού, λάδι καρύδας, τριφωσφορικό ασβέστιο, κιτρικό κάλιο, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS) 0,4%, ανθρακικό ασβέστιο, όξινο φωσφορικό μαγνήσιο, χλωριούχο κάλιο, κιτρικό νάτριο, L-ασκορβικό οξύ, L-ασκορβικό νάτριο, ινοσιτόλη, θειικός σίδηρος, άρωμα βανίλιας, θειικός ψευδάργυρος, D-παντοθενικό ασβέστιο, DL- α οξικήτοκοφερόλη, αντιοξειδωτικό (παλμιτικός ασκορβυλεστέρας), νικοτιναμίδιο, ριβοφλαβίνη, υδροχλωρική θειαμίνη, παλμιτική ρετινόλη, χοληκαλσιφερόλη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, ιωδιούχο κάλιο, πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ, φυτομεναδιόνη, D-βιοτίνη, κυανοκοβαλαμίνη.

Συμβουλές για αλλεργία: Για τα αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονους χαρακτήρες.

Διατροφικές Πληροφορίες
Τρόπος Παρασκευής
Πλύνε καλά τα χέρια σου και βεβαιώσου ότι το ποτηράκι του παιδιού σου είναι καθαρό. Βράσε φρέσκο νερό (100°C) και άφησε το να κρυώσει στους (40°C) περίπου.
Πρόσθεσε την απαιτούμενη ποσότητα αποστειρωμένου νερού και σκόνης στο ποτηράκι ακολουθώντας τον πίνακα δοσολογίας. Μην ξαναβράζεις το ήδη βρασμένο νερό.
Κλείσε το ποτηράκι και ανακίνησε δυνατά μέχρι να διαλυθεί καλά η σκόνη.
Έλεγχε πάντα στον καρπό σου τη θερμοκρασία του έτοιμου γάλακτος πριν το τάισμα.

 

Σημαντικές Σημειώσεις

Σημείωση θηλασμού:
Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για το μωρό σου. Συμβουλέψου τον παιδίατρο σου σε περίπτωση που θελήσεις να ξεκινήσεις διατροφή με ξένο γάλα.

Το προϊόν αποτελεί μέρος μιας διαφοροποιημένης διατροφής και δεν είναι υποκατάστατο μητρικού γάλακτος αλλά ένα γάλα ειδικά προσαρμοσμένο για τη διατροφή των παιδιών από το 1ο έτος.

Συνοδεύει τη φυσική ανάπτυξη βήμα προς βήμα

Το Aptamil 3 μπορεί να δωθεί σε παιδιά από το 1ο έτος ως αποκλειστική επιλογή ροφήματος γάλακτος ή συνδυαστικά με το μητρικό γάλα. Επίσης μπορεί να συνοδεύει τα υπόλοιπα γεύματα των παιδιών.

100 χρόνια πολύτιμης εμπειρίας - για σένα
Εδώ και 100 χρόνια, χρησιμοποιούμε την πολύτιμη εμπειρία και γνώση μας σε προϊόντα που ενισχύουν τη φυσική ανάπτυξη του παιδιού σου. Γι΄αυτό φροντίζουμε, ακολουθώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας, το προϊόν μας να περιέχει τα συστατικά που έχουν ανάγκη "οι μικρές κοιλίτσες" των παιδιών και να αφαιρούμε ό,τι δεν χρειάζονται.

Ημερολόγιο Νηπίου

Ημερολόγιο Νηπίου Τα απίστευτα νηπιακά χρόνια είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστά. Όλη η αγάπη και η στοργή που έχεις προσφέρει στο

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Milupa πάντα δίπλα στη μητέρα...

H Milupa έχει δημιουργήσει το Τμήμα Εξυπηρέτησης. Με αυτό τον τρόπο είναι κοντά σε κάθε μαμά και απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν τη διατροφή του μωρού της και τα προϊόντα Milupa.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
800 - 11 - 68500
ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ
ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ: 210 624 8640