Γιούπι, είμαι έγκυος!

Γιούπι, είμαι έγκυος!

Το μικρό μεγάλο θαύμα ξεκινά!

Συγχαρητήρια, είσαι έγκυος! Ούτε κι εσύ δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο τυχερή είσαι! Ή μήπως τα νέα σε βρίσκουν με ανάμικτα συναισθήματα; Τα πάντα είναι αποδεκτά. Επειδή μόνο ένα είναι σίγουρο: η εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου! Τους επόμενους μήνες σε περιμένει μια απίστευτη διαδρομή, σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ, με συναισθηματικές και σωματικές αλλαγές. Όσο για τον σύντροφό σου, βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με εντελώς διαφορετικά και νέα καθήκοντα.

Μπορώ εγώ να γίνω πραγματικά μαμά;

Μετά τα πρώτα συναισθήματα χαράς από τα νέα της εγκυμοσύνης, πολλές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με αναρίθμητα ερωτηματικά και άγχη. Θα είναι υγιές το μωρό μου; Θα μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτή την τεράστια ευθύνη και να φροντίζω αυτό το μικρό πλασματάκι; Όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά. Ειδικά όταν πρόκειται να γίνεις για πρώτη φορά μητέρα, όλα είναι καινούργια και συναρπαστικά, ίσως όμως δεν νιώθεις πάντα άνετα με όλα αυτά που συμβαίνουν. Αποδέξου αυτά τα ανάμικτα συναισθήματα και συζήτησέ τα με τον σύντροφο, την οικογένεια και άλλες μαμάδες στο περιβάλλον σου. Θα διαπιστώσεις ότι πάνω κάτω, όλες οι μέλλουσες μαμάδες νιώθουν τα ίδια πράγματα.

Το ξεκίνημα της περιπέτειάς σου ως μαμά

Η μητρότητα είναι μια συναρπαστική εμπειρία που «σβήνει» όλα τα υπόλοιπα. Έχεις για εννιά μήνες το μωρό μέσα στην κοιλιά σου και από τη μια στιγμή στην άλλη -ή, έστω, έτσι σου φαίνεται- ξαφνικά βρίσκεται στην αγκαλιά σου. Από την πρώτη στιγμή, θα αγαπήσεις το μωρό σου απόλυτα και χωρίς όρους! Θα είσαι δίπλα του για πάντα και θα σε εκπλήσσει κάθε μέρα με το πώς θα μεγαλώνει και με τις νέες του ικανότητες. Μαζί θα περάσετε πολλές όμορφες αλλά και πιο δύσκολες στιγμές και κάθε νέα εμπειρία θα σε διαμορφώνει περισσότερο ως μαμά! Είμαστε σίγουροι ότι θα τα πας μια χαρά και πως θα βρεις το δικό σου ρυθμό και δρόμο για τη μητρότητα. Βρίσκεσαι στην αρχή μιας θαυμαστής διαδρομής για την οποία αδημονείς και περιμένεις με χαρά.

1 + 1 = 3

Με το ξεκίνημα της εγκυμοσύνης σου, ανοίγει ένα νέο, ολοκαίνουργιο κεφάλαιο και για τον σύντροφό σου. Από ζευγάρι, γίνεστε οικογένεια. Ανεξάρτητα απ’ το αν είχατε σχεδιάσει να αποκτήσετε παιδί ή αν η εγκυμοσύνη ήρθε απρογραμμάτιστη, σας περιμένουν νέες προκλήσεις και υποχρεώσεις. Με τη γέννηση του μωρού σας, θα μοιράζεστε μια μεγαλύτερη ευθύνη και έναν δυνατό δεσμό. Για όλη σας τη ζωή. Η ευημερία του μωρού σας θα είναι πάντα η πρώτη σας προτεραιότητα. Εάν αυτό είναι υγιές και χαρούμενο, τότε θα είστε κι εσείς. Επειδή όταν με το καλό έρθει στον κόσμο, όχι μόνο εσύ αλλά και ο μπαμπάς θα… υποκύψετε στην ακαταμάχητη γοητεία του μωρού σας. Σας το υποσχόμαστε!