Μαμά, μπαμπά! Ξύπνησα!

Μαμά, μπαμπά! Ξύπνησα!

Οι μικροί εξερευνητές χρειάζονται ενέργεια για τις καθημερινές τους περιπέτειες.

Το μικρό σου μόλις ξύπνησε και θέλει να εξερευνήσει νέα πράγματα και να ανακαλύψει τον κόσμο πρωί-πρωί. Για να ξεκινήσει το παιδί σου τη νέα μέρα με ενέργεια, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να σηκωθεί από το κρεβάτι, να φάει το πρωινό του και… έτοιμοι!

Πριν ξεκινήσει πραγματικά η μέρα του νηπίου σου, χρειάζεται ένα απολαυστικό και θρεπτικό πρωινό. Γιατί, για ένα καλό ξεκίνημα μιας ημέρας γεμάτης περιπέτειες, πρέπει οι μικροί εξερευνητές μας να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Ξεκίνα καλά τη μέρα με γάλα Milupa για παιδιά

Πιθανότατα το έχεις βιώσει αυτό: Τη μια μέρα το πρωινό κυλάει χαλαρά, ενώ την επόμενη βρίσκεσαι απίστευτα εκτός προγράμματος. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές δεν ξέρεις καν το γιατί. Αλλά, όπως και να ξεκινήσει η μέρα σου, η μέρα του μικρού εξερευνητή σου θα αρχίσει, πάντα στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής, υγιεινά και εύκολα με το έτοιμο γάλα Milupa για παιδιά!

  • Το γάλα Milupa για παιδιά περιέχει πολλά σημαντικά θρεπτικά στοιχεία.
  • Προσφέρει βιταμίνη D και ασβέστιο για φυσιολογική ανάπτυξη των οστών
  • Παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα, αποτελώντας ιδανική λύση για τους πυρετώδεις ρυθμούς του πρωινού.
  • Το μικρό σας μπορεί να το απολαύσει είτε κρύο είτε ζεστό.

Μετά το πρωινό και πριν την περιπέτεια

Το πρωί ο χρόνος πιέζει: Πρέπει να φύγετε για τον παιδικό σταθμό, τη γιαγιά και τον παππού ή την παιδική χαρά. Είναι καθησυχαστικό να γνωρίζεις πως έχεις προμηθεύσει τον μικρό εξερευνητή σου με τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία από νωρίς το πρωί.

Ήξερες ότι το παιδί σου χρειάζεται 7 φορές περισσότερη βιταμίνη D, 4 φορές περισσότερο ασβέστιο και 3 φορές περισσότερο ιώδιο ανά κιλό σωματικού βάρους, συγκριτικά με έναν ενήλικα;

Ευτυχώς το γάλα Milupa για παιδιά είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες που έχει το νηπιάκι σου μετά τον πρώτο του χρόνο. Σε συνδυασμό με μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, το γάλα για νήπια προμηθεύει το παιδί σου με θρεπτικά στοιχεία, απαραίτητα για τις περιπέτειες και τη φυσιολογική ανάπτυξη από την πρώτη στιγμή της ημέρας:

  • Βιταμίνη D και ασβέστιο για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών.
  • Βιταμίνη D για τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Εξειδικευμένο μείγμα φυτικών ινών GOS / FOS.
  • Κατάλληλη ποσότητα πρωτεΐνης για την ηλικία του παιδιού σου.
  • Ιώδιο για τη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδή αδένα.

Σημαντική σημείωση:

Βεβαιώσου πως το μικρό σου ακολουθεί μια ισορροπημένη και με ποικιλία διατροφή, καθώς και ένα  συνολικά υγιεινό τρόπο ζωής.